Select Page

A tots els problemes ocasionats en la localitat pel temporal d’aquest cap de setmana passat, s’ha sumat la restricció del consum humà d’aigua en la localitat en algunes zones. Segons indica el Centre de Salut Pública de Benidorm i després de les preses de mostres pertinents d’aigua en el nostre terme municipal en el dia de hui, s’ha detectat que l’aigua potable en alguns punts incompleix el parametre de terbolesa exigit per al consum humà. Així que s’ha decretat No Apta per a la beguda, preparat d’aliments o higiene personal el consum d’aigua en les zones de proveïment Altea-2 Casc Urbà parcial L’Olla i unes altres, i la zona Altea 3-Montahud. Es permet el consum d’aigua en aquestes zones per a qualsevol altre ús.

Seguirà sent Apta per al consum l’aigua provinent les zones de la Serra, Altea la Vella i fonts públiques.

Recordar que ahir diumenge a la vesprada i prevén aquesta situació, l’Ajuntament d’Altea ja va avançar aquestes restriccions a espesses del comunicat del Centre de Salut Pública de Benidorm, per a evitar mals majors.

Pin It on Pinterest