Select Page

La infraestructura lumínica s’ha instal·lat per millorar la seguretat en un tram de la CV-755 on es concentren un quantitat de factors que la perjudiquen, en tan sols 360 m. lineals, com són: un canvi de rasant que forma part d’una corba, l’eixida d’una estació de servei de combustibles, l’accés a la urbanització Las Mimosas, l’eixida d’un supermercat i l’accés a diversos habitatges.

Esta instal·lació consta de 12 punts de llum formats per columnes de 8 m. d’alçada, amb una interdistància entre sí de 30 m. i lluminàries de tecnologia LED de 106 W de potència. La disposició de les columnes és unilateral, en un dels marges de la carretera.

El regidor de l’àrea, Roque Ferrer, assegura que ‘’és una excel·lent notícia davant d’estes dates assenyalades, que Altea la Vella haja vist incrementada la seua seguretat viària en un tram de la CV-755 realment perillós, tot i que el Partit Popular haguera preferit que l’haguera sufragat la Diputació, és a dir, que encara estaria per executar, de la mateixa manera que es troba pendent la subvenció de l’administració provincial per a asfaltar el camí de la Costera Blanca o d’accés a la serra Bèrnia’’.

La instal·lació discorre per un terreny públic, adquirit per la Conselleria, la infraestructura lumínica ha sigut sufragada per l’Ajuntament d’Altea, de manera que ara només falta que la vorera necessària per a este tram la financie la Diputació, assenyalava el regidor.

Roque Ferrer concloïa afirmant que ‘’en conclusió, la realitat és que des del passat 23 de desembre de 2016 la població d’Altea gaudeix d’una obra que reporta facilitats i una millora en la qualitat de vida, gràcies a les gestions fetes des de l’Ajuntament d’Altea i ateses eficaçment en la Conselleria per el director general d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat, Carlos Domingo Soler”.

Pin It on Pinterest