Select Page

Pere Barber, regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Altea, ha presentat l’activitat ‘’Fes esport aquest Nadal’’ amb la qual es pretén fomentar l’esport entre els més joves durant les vacances de Nadal. Esta iniciativa està destinada a xiquets i xiquetes entre 6 i 12 anys i tindrà lloc els dies 28 i 29 de desembre a la Ciutat Esportiva d’Altea, en horari de 10:30 a 12:30 hores.
El regidor ha explicat que ‘’no és necessària inscripció prèvia per a assistir a les activitats, tan sols cal acudir els dies 28 i 29, a partir de les 10:30 del matí, a les instal·lacions de la Ciutat Esportiva, on els monitors tindran totes les activitats preparades’’. 
Les activitats previstes són, el dimecres, 28 de desembre, a les 10:30 hores basquet al Palau d’Esports i també a les 10:30 hores voleibol al Pavelló de Garganes. Per la seua banda, el dijous, 29 de desembre, s’oferiran activitats com futbol sala a les 10:30 hores al Palau d’Esports i handbol a les 10:30 hores al Pavelló de Garganes. 
‘’Amb aquesta iniciativa, assenyalava el regidor, és pretén fomentar les pràctiques esportives durant les vacances de Nadal, tenint en compte que fins a la fi de les vacances, no s’inicien les activitats de les Escoles Esportives Municipals’’. Per això el regidor Pere Barber ha animat als xiquets i xiquetes d’Altea a participar en esta iniciativa. 

Pin It on Pinterest