Select Page

La regidora d’Urbanisme, Imma Orozco, ha informat dels treballs que s’estan realitzant en l’accés a la Casa Gadea per tal de fer-la accessible i millorar el seu entorn. Este és un edifici singular, propietat de l’Ajuntament d’Altea, que des de la seua adquisició ha acollit diferents activitats. A partir de l’any que ve, i després d’uns anys sense un ús definit, albergarà dos càtedres, una de la Universitat d’Alacant i altra de la Miguel Hernández.

En eixe context d’ús, explica Orozco “i en previsió d’ampliar el nombre d’activitats que s’hi puguen realitzar, es feia necessària una actuació que permeta condicionar l’entrada exterior de l’edifici atenent criteris d’accessibilitat”.

La regidora d’Urbanisme ha destacat que “en el pressupost de la regidoria d’Urbanisme existeix una partida destinada al condicionament i rehabilitació d’edificis singulars, a banda d’altres vinculades a la millora de l’entorn i a la protecció del patrimoni alteà. En este cas, estem actuant sobre un edifici catalogat com a Bé de Rellevància Local Arquitectònic, patrimoni de tot el poble d’Altea i per això ens hem responsabilitzat des de l’àrea d’escometre estos treballs”.

Les obres finalitzaran en pocs dies i, a banda de complir amb un dels objectius prioritaris de l’equip de govern, com és fer d’Altea i dels seus edificis públics llocs accessibles per a totes i tots els alteans, es millora estèticament l’entorn d’un espai únic com és la Casa Gadea. Imma Orozco posa en relleu que “hem tingut especial cura en la tria del disseny i els materials per tal que l’actuació no només assegurara l’accessibilitat sinó que millorara estèticament l’entorn”.

Pin It on Pinterest