Select Page

De cara a les festes i vacances de Nadal des de la regidoria de Joventut i Esports, encapçalada per Pere Barber, i amb la col·laboració de Projectes Educatius s’ha organitzat per al pròxim dia 29 de desembre una ‘’Jornada Jove’’ que es celebrarà a la Ciutat Esportiva i al Centre Juvenil.
La participació en la jornada és gratuïta i l’objectiu de la mateixa és ‘’oferir una alternativa d’oci per als més joves durant estos Nadals’’, com ha assenyalat Pere Barber. Les activitats estan dirigides a joves de 12 a 16 anys, i començaran a les 10 hores amb una gimcana esportiva, a les 11 hores tindrà lloc un taller de graffiti al que seguirà un taller de cuina, a partir de les 12:30 hores. La jornada matutina acabarà a les 14 hores amb un picnic. A partir de les 15 hores seguiran les activitats amb un taller de photocall, a les 16 hores es celebrarà un taller de dj i a les 17 hores una sessió musical. Vanessa Ferrer, de Projectes Educatius, ha avançat que un dels monitors que acompanyaran als joves durant tot el dia serà Diego Cerulus, de ViDi Jumpers.
‘’Per a participar en la jornada als IES d’Altea, al Bellaguarda i al Altaia, es repartiran fullets informatius de l’activitat i en el mateix full es poden omplir les dades per a inscriure’s. Eixe mateix fullet s’ha d’entregar al Centre Juvenil d’Altea abans del dia 22 de desembre’’, ha explicat Carol Orozco, de Projectes Educatius.
Tant Pere Barber com les responsables de Projectes Educatius han convidat a tots els joves d’Altea a participar en esta primera ‘’Jornada jove’’ per a passar un dia divertit i amb moltes activitats i tallers.
Per a més informació i inscripcions es pot acudir al Centre Juvenil d’Altea o telefonant al 646 251 224. 

Pin It on Pinterest