Select Page

Hui dilluns, 28 de novembre, arranquen les obres que fa unes setmanes anunciava l’edil d’infraestructures, Roque Ferrer, per a millorar les condicions d’accessibilitat dels espais públics urbanitzats, en este cas en la Travessia Prado, el carrer que connecta la unió del passeig Mediterrani i el carrer Sant Pere amb el nucli històric tradicional.

Actualment la Travessia Prado té unes voreres massa estretes que dificulten el pas de vianants i impossibiliten el trànsit a persones amb mobilitat reduïda, per la qual cosa amb esta obra, que té un cost de 17.252,18 euros per a les arques municipals, es procedirà a l’ampliació de les voreres. Encara que segons va avançar l’edil de l’àrea, es pretén dissenyar un pas de vianants a cota de vorera, es preveu soterrar totes les instal•lacions que discorren per les façanes o en vol i es prepararà en el punt central de la travessia la instal•lació d’enllumenat públic i esmenar així una de les carències que sofreixen tots els carrers perpendiculars ubicats entre la CN-332 i el front litoral.

Roque Ferrer afirmava que estes obres són de destacada importància per a seguir avançant cap a una localitat sense barreres arquitectòniques, ja que des d’esta regidoria es treballa diàriament perquè Altea siga un municipi accessible i no discriminatori.

Pin It on Pinterest