Select Page
  • ‘’Eventos Zombies LZD’’ és una aventura d’oci alternatiu en la qual els participants han de ‘’sobreviure’’ tota la nit

Després d’un any infectant tot el país, els zombis tornen a Altea, el lloc on el focus va començar fa un any. Una segona onada de morts vivents envairà Altea la nit del dissabte 3 de desembre, amb tot un seguit de curses, persecucions, diversió i terror.
Pere Barber, regidor de Joventut i Esports, i Vicent Sanz, responsable de l’empresa organitzadora, han presentat aquesta activitat d’oci alternatiu que recala per segon any a Altea. ”Aquesta segona edició en la nostra localitat ve precedida per l’èxit de l’anterior, en què van participar al voltant de 1.000 persones”, ha recordat l’edil.
L’edil de Joventut i Esports ha informat que el joc començarà a partir de les 23 hores, prèviament, durant la vesprada, tindrà lloc la recepció de tots els participants, i acabarà al voltant de les 5 de la matinada.
Per la seua banda, Vicent Sanz, ha agraït a l’Ajuntament la seua col·laboració en l’organització d’aquest joc, ”vam tenir l’oportunitat de començar a Altea fa un any i teníem ganes de tornar a la nostra localitat i organitzar l’activitat amb totes les millores que hem incorporat al llarg de les edicions que hem anat celebrant”. Sanz també ha tingut paraules d’agraïment per a les empreses col·laboradores en l’esdeveniment.
En realitat, es tracta d’una activitat d’oci alternatiu que porta per nom ‘Eventos Zombies LZD’, i que fins ara venia denominant ‘Last Zombie Day’. La iniciativa va començar a Altea fa un any i, des de llavors, s’ha celebrat a 21 localitats de tota Espanya, congregant a més de 15.000 participants.
No es tracta d’un joc competitiu, sinó de supervivència i l’organització espera la participació de més de 500 persones (entre participants i membres de l’organització). Vicent Sanz, ha explicat les característiques de l’esdeveniment, ”durant tota la nit, els participants, dividits entre zombis i supervivents, recorreran els principals carrers del municipi, incloent la ‘invasió’ de diferents edificis i espais públics. Els jugadors hauran de sobreviure tota la nit passant per diferents proves (entre 15 i 20), fins a ser evacuats. El primer a acabar totes les proves i en arribar, serà l’evacuat i el guanyador”.
En aquest sentit, Pere Barber ha volgut recordar a la ciutadania que es tracta d’un joc i que durant la vesprada i nit de dissabte ”podrem trobar-nos a participants caracteritzats de zombis, pel que vull traslladar un missatge de tranquil·litat a la ciutadania”.
L’esdeveniment aspira a ser reconegut com el millor ‘Real Game’ d’Espanya. Es tracta d’un joc apte per a totes les edats (entre 10 i 99 anys). Es pot consultar més informació de l’esdeveniment en www.lastzombieday.com
Venda d’entrades a Altea: Piscina Gimnàs municipal, Adrenalin Sport ia Benidorm en Celaeno Còmics i Informàtica i electrònica UPI.Venda d’entrades online: entradium.com i Correus (entradas a tu alcance).

Pin It on Pinterest