Select Page
  • La regidoria de Comerç anima a aprofitar esta campanya per beneficiar-se dels seus descomptes 

El próxim divendres, 25 de novembre, molts comerços de la localitat celebraran el ”Black Friday”, una iniciativa de la regidoria de Comerç, a través de la qual s’oferiran descomptes i regals sorpresa. La jornada tindrà lloc de 10 a 22 hores, en horari ininterromput i no es tancarà a migdia. En este sentit, la regidora de Comerç, Anna Alvado, ha explicat que ‘’la campanya és flexible en quant a l’horari per tal de facilitar la conciliació familiar, no obstant és important que els comerços que puguen obrir ininterrompudament s’ajusten a este horari’’.
Anna Alvado animava als comerços a sumar-se a esta iniciativa, ”quants més establiments s’adherisquen, més visibilitat tindrà el comerç local’’. ‘’El Black Friday marca l’inici de les vendes nadalenques, i és una bona ocasió per avançar les compres de Nadal beneficiant-se dels descomptes que s’ofereixen”, afegia Alvado. 
Com es va acordar en l’última reunió de comerciants, els establiments que s’adherisquen decidiran el tipus de descompte o regal que es farà eixe dia. Tots els establiments que vullguen participar-hi podran recollir un pòster identificatiu de la campanya a l’oficina de Comerç de l’Ajuntament d’Altea.

Pin It on Pinterest