Select Page

La novena edició d’EcoAltea, celebrada el passat cap de setmana als jardins i aparcament de Palau Altea i a les instal•lacions de la Facultat de Belles Arts, revalida un any més l’èxit de la iniciativa amb la visita de 15.000 assistents, segons l’organització, durant les jornades de dissabte i diumenge passats.

Organitzada per l’associació EcoAltea amb la col•laboració de l’Ajuntament d’Altea i la Universitat Miguel Hernández d’Elx (UMH), la fira obria les seues portes el dissabte al matí amb l’assistència de l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, acompanyat per les regidores de Participació Ciutadana, Beatriz González i Turisme i Comerç, Anna Alvado, així com representants de la Universitat Miguel Hernández.

Silvia Granda, representant de l’organització, mostrava la seua satisfacció pels milers de persones que al llarg del cap de setmana ha visitat la fira composada per 109 parades d’alimentació, artesania i difusió de projectes i 95 activitats entre conferències i espectacles.

‘’Més enllà de les magnífiques xifres de visitants, des de l’organització d’EcoAltea estem molt satisfets i volem agrair la col•laboració i suport que hem rebut de part dels més de quaranta voluntaris provinents de València, Múrcia, Villena, Elx, Barcelona, Altea i la comarca, que ens han ajudat als cinc membres de l’associació a que la fira fora un nou èxit’’, afegia Granda. A més, per primera vegada, la fira ha rebut la visita organitzada d’un autobús amb residents de Villena per passar el dia d’ahir diumenge a EcoAltea.

Beatriz González, regidora de Participació Ciutadana, valorava molt positivament esta iniciativa que, any rere any, acull a milers de persones que visiten Altea durant el cap de setmana per gaudir d’una oferta alternativa d’oci convertint la nostra localitat en un referent de les fires ecològiques.

Pin It on Pinterest