Select Page

La regidora de Turisme, Anna Alvado, ha fet balanç de l’activitat Turisme Mariner que s’ha realitzat aquest estiu amb la col•laboració de Rutes de Mar i que també venia impulsada per la regidoria de Pesca, encapçalada per Beatriu Nomdedeu. Alvado ha avançat que gràcies a la bona acollida de la mateixa, continuarà durant els mesos de tardor.

El passat estiu es posava en marxa esta nova activitat consistent en visites guiades per donar a conèixer l’ofici de la pesca tradicional i potenciar el turisme mariner. Alvado ha indicat que s’han realitzat eixides totes les setmanes de juliol i agost, amb un total de 50 persones, a més ha assenyalat que l’activitat continuarà durant els pròxims mesos, mentre l’oratge ho permeta. ‘’De moment al mes d’octubre ja tenen contractats diversos grups, entre ells un d’Islas Feroe, i als mesos de novembre i febrer també treballaran amb diversos grups de finlandesos amb els que contactarem en la fira d’Hèlsinki’’.

Beatriu Nomdedeu feia una valoració molt positiva d’esta activitat que, ‘’a més de ser molt bonica i sostenible mediambientalment, posa en valor un ofici tradicional de la nostra localitat i que ens agradaria fomentar, com és la pesca’’. Anna Alvado, destacava que la iniciativa de Turisme Mariner també permet gaudir d’unes imatges immillorables de la badia amb Altea al fons’’.

Per a més informació i reserves (amb 72 hores d’antelació):

Rutes De Mar. Rebeca: 653 567 203, rutesdemar@gmail.com, www.rutesdemar.com
Tourist Info Altea. Ana: 965 844 114, altea_gestion@gva.es, www.visitaltea.es

Pin It on Pinterest