Select Page

Des de la regidoria de Cultura, encapçalada pel regidor Diego Zaragozí, s’informa de l’obertura de la matrícula del nou curs de les Aules Universitàries de l’Experiència 2016-2017 (AUNEX).
Diego Zaragozí ha posat èmfasi que cursos com les AUNEX són molt importants, tant pels coneixements que aporten -que són molts i variats-, com per les relacions socials i personals que es formen per part de l’alumnat. Alumnes de diferents nacionalitats, de diferents nivells educatius d’Altea i poblacions adjacents, conformen l’interessant ventall de l’alumnat de la nostra seu.
El requisit principal per matricular-se és tenir més de 55 anys, independentment d’estar en actiu o jubilat i de tenir o no coneixements previs. L’accés és tant per a persones sense estudis, amb estudis mitjans o superiors. Després de cursar dos anys, s’atorga un diploma oficial i acreditatiu de la Universitat Miguel Hernández.
Conjuntament, la Regidoria de Cultura d’Altea complementa aquestos estudis amb activitats fora de l’aula com viatges, conferències i visita a exposicions, entre d’altres, que fan encara més interessant l’assistència a aquestos cursos. Amb el carnet d’alumne es té accés a totes les activitats culturals i a tots els serveis que la UMH oferta als seus estudiants, com són biblioteques, concerts, activitats esportives, etc.
El curs s’inicia oficialment el pròxim 17 d’octubre i finalitzarà a mitjans de maig. Durant el curs els estudiants tindran set assignatures: Economia global, Música, Anàlisi de les polítiques públiques, Literatura de la segona meitat del segle XX, Sociologia de la població i Ús de les tecnologies de la informació, a més de 6 seminaris.
El preu del curs complet és de 100 euros més altres 10 euros d’assegurança.
Informació i inscripcions: Biblioteca Municipal (planta baixa de la Casa de Cultura d’Altea). C/ Pont de Moncau n.14. Telèfon: 96 584 28 53

Pin It on Pinterest