Select Page
  • Els escolars dels CEIPS públics d’Altea triaran el nom del centre a través d’un concurs

La regidora d’Educació, Vicenta Pérez, ha informat este matí al respecte de la situació de l’escoleta infantil. La regidora ha anunciat que ‘’per poder finalitzar els tràmits per a la integració de l’Escola Infantil en la Xarxa d’Escoletes Infantils de 1r cicle de la Generalitat, des d’esta regidoria portarem una moció al plenari perquè la corporació municipal aprove l’acord per a la posada a disposició del solar i de l’edifici del centre educatiu a la Generalitat Valenciana, tal i com ens demanen des de Conselleria d’Educació’’.

La nova escoleta infantil necessitarà també d’una denominació, i amb eixe motiu, la regidoria d’Educació ha preparat un concurs per a que participen els 5 CEIPS públics d’Altea, i seran els xiquets i xiquetes els que proposen el nom i logo. “Amb aquesta iniciativa segur que obtenim propostes molt creatives dels escolars locals, assegurava Pérez, i els fem partícips aconseguint la seua implicació decidint també qüestions del seu poble”.  

Pin It on Pinterest