Select Page

L’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, juntament amb els regidors d’Educació, Vicenta Pérez, i Cultura, Diego Zaragozí, va assistir a l’acte inaugural del curs acadèmic de la Universitat d’Alacant, el passat divendres, 16 de setembre. L’acte va estar presidit pel rector de la UA, Manuel Palomar, i va comptar amb l’assistència d’una nombrosa representació de personalitats de l’àmbit acadèmic, polític i cultural. Cal recordar que des del passat mes de febrer la nostra localitat és aula universitària de la UA i també serà seu de la Càtedra Enric Valor, juntament amb Castalla. Així mateix l’alcalde i altres regidors de l’equip de govern també assistiran, el dia 29 de setembre, a Elx on tindrà lloc l’obertura oficial del curs acadèmic 2016-2017 de la Universitat Miguel Hernández d’Elx, de la qual Altea és campus universitari amb la Facultat de Belles Arts.

Pin It on Pinterest