Select Page

Les obres i millores a la piscina municipal entren a la fase final; així ho anuncia el regidor d’Esports, Pere Barber, que comunica que l’empresa encarregada de fer les obres, Construred, ja ha finalitzat els treballs i ara és el torn de l’Empresa Pública per acabar de posar la instal·lació a punt.

Com explica l´edil, “ara l´Empresa Pública treballarà per acabar d´adequar la instal·lació, a la qual encara li falta l´equip de so, els controls d´accessos i alguns detalls més que s´aniran col·locant durant els propers dies i setmanes”. “La setmana passada es va instal·lar la il·luminació interior, que s’ha millorat amb la col·locació de més focus i que a més ara són de tipus led”. Comenta també Barber.

“Els treballs a la piscina municipal segueixen sense parar i també la setmana passada quedava instal·lada i operativa la nova caldera, encarregada d’escalfar l’aigua de la piscina, que ara ho farà amb gas natural”; afegeix el responsable municipal d’Esports.

Pel que fa als terminis d’obertura al públic, Pere Barber ha avançat que “les feines que queden pendents ens duran unes setmanes, sempre que tot el material arribe en els terminis previstos i no hi haja retards, per la qual cosa podríem estar parlant d’una possible obertura a principis del mes d’abril. Però insistisc que és una data aproximada i condicionada que el material i la seua instal·lació no patisca cap inconvenient”.

Inscripcions

Pel que fa a les inscripcions futures, l’edil d’Esports afirma que “és molta la gent que s’està interessant pel procés d’inscripció a la piscina. Quan arribe el moment donarem tota la informació detalladament, però per ara podem avançar que este procés es durà a terme a les mateixes oficines de la piscina municipal, on el pagament es podrà realitzar amb targeta per facilitar el procediment”.

Procés de selecció de personal

El procés de selecció de personal per part de l’Empresa Pública ja ha finalitzat i s’han fet públiques les actes d’estos processos a la web de l’empresa, sent cinc els monitors-socorristes els que començaran a treballar a la piscina municipal i dos auxiliars administratius.

Els resultats es poden consultar a la web de la PDM; https://pdmaltea.es/es/convocatorias-de-empleo/

Finalment, el regidor assenyala que des de l’àrea d’Esports s’està en contacte “amb gent interessada a formar, de nou, un club de natació i prompte ens reunirem amb ells per facilitar-los tota la informació i suport necessaris per posar-ho en funcionament”.

Pin It on Pinterest