Select Page

Per segon any consecutiu la regidoria de Mitjans de Comunicació i Noves Tecnologies ha preparat un ample dispositiu informatiu per a retransmetre en directe pel seu canal de YouTube (www.youtube.com/ajuntamentdaltea) les entrades Mora i Cristiana de les pròximes Festes Patronals d’Altea, els dies 24 i 26 de setembre. A més, i com a novetat enguany, també es retransmetrà la presentació de vestits que tindrà lloc el pròxim dissabte, 17 de setembre, a partir de les 20:30 hores.

Pere Barber, regidor de Mitjans de Comunicació i Noves Tecnologies, ha explicat que ‘’després de l’èxit i la bona acollida que la retransmissió de les entrades mora i cristiana que va tenir l’any passat, amb més de 13.000 visualitzacions entre les dos, enguany hem volgut ampliar la cobertura informativa a un acte més, com és la presentació de vestits de les ‘’filaes’’, l’entrega de ceptres als càrrecs festers, la presentació de dames i la coronació de les reines’’. El regidor assenyalava que, novament, l’Ajuntament comptarà amb l’empresa local Pibes Video per oferir el senyal que es retransmetrà per Youtube de la presentació i les entrades. 

’’Des de l’Ajuntament d’Altea estem treballant per apropar les festes patronals a tots els alteans que no puguen anar en persona a gaudir de la presentació i les desfilades i oferir l’oportunitat de poder veure-ho des de qualsevol dispositiu mòbil, des d’un ordinador o a través de les televisions d’última generació”, destacava Pere Barber. 

Pin It on Pinterest