Select Page
  • Els cinc CEIP públics de la localitat han recolzat, amb una ampla majoria, donar suport a la implantació de la jornada continua escolar

Durant el dia d’ahir tenien lloc les votacions en els cinc centres públics d’Altea, CEIP Blanquinal, CEIP Les Rotes, CEIP Garganes, CEIP Altea la Vella i CEIP L’Olla, amb l’objectiu de decidir sobre la implantació o no de la jornada intensiva escolar en cadascun dels centres. 

Els resultats de les votacions, una vegada escrutats els vots dels cinc CEIP, van donar un sí majoritari dels col·legis d’Altea a la jornada continua. Els resultats per centre escolar han sigut els següents: 

Altea la Vella
Percentatge de participació: 93,87%
Sí: 87,41%

L’Olla
Percentatge de participació: 89,7%
Sí: 72,97%

Garganes
Percentatge de participació: 79,67%
Sí: 74’83

Les Rotes
Percentatge de participació: 88.08%
Sí: 85.01%

El Blanquinal
Percentatge de participació: 81.14%
Si: 73.66% 

Així doncs, a partir de l’1 d’octubre, i una vegada realitzats tots els tràmits pertinents, com la remissió dels resultats a la Direcció General de Política Educativa i l’autorització prèvia, la jornada continua s’implantarà en els cinc col·legis del municipi. 

Vicenta Pérez, regidora d’Educació, felicitava a tot el col·lectiu escolar, mares, pares, professors i AMPES per la seua implicació i el treball realitzat durant els últims mesos en favor d’un canvi d’horari, ‘’ha sigut molt de treball, però aquestos resultats han valgut la pena, s’ha donat un suport per ampla majoria, amb una participació que ha superat el 80% en tots els centres. Estem molt satisfets per aquest recolzament’’. Així mateix, la regidora ha volgut agrair “el treball de les AMPES durant tota la jornada de hui que ha transcorregut amb tota normalitat i vullc donar l’enhorabona a totes i tots els que han participat per arribar a aquest punt”.

Pin It on Pinterest