Select Page

La regidoria de Festes, encapçalada per Vicent Ripoll, junt amb l’entitat sense ànim de lucre, Ecovidrio, posen en marxa una campanya amb la finalitat que totes i tots reciclem vidre durant les pròximes festes patronals.
La campanya, dirigida especialment a les penyes,  comprendrà els dies principals de festes, del 24 al 27 de setembre, i té com a objectiu conscienciar i remarcar la importància del reciclatge de vidre. Per este motiu des de la regidoria de Festes conjuntament amb Ecovidrio  distribuiran envasos especialitzats amb rodes perquè es depositen els envasos de vidre i es puguen portar amb tota comoditat fins als diversos contenidors que s’instal·laran als voltants de les penyes mores i cristianes.
L’edil de l’àrea, Vicente Ripoll, avançava que esta campanya comptarà amb una patrulla de conscienciació per a informar els festers i festeres de tot allò que estiga relacionat amb el reciclatge i els seus beneficis mediambientals, a més d’obsequiar-los amb diferents presents per part d’Ecovidrio i d’encarregar-se de la retirada i buidatge dels poals que es vagen omplint en els dies de festa.
Ripoll també ha informat sobre el concurs que s’ha posat en marxa entre distints municipis de la Comunitat Valenciana per a incentivar el reciclatge de vidre durant els dies de festa, i que consisteix en reciclar la major quantitat d’envasos de vidre durant el transcurs de les mateixes. L’edil afegia que al finalitzar l’any es coneixerà el municipi que més ha reciclat, mitjançant un càlcul basat en els quilograms de vidre reciclat per fester, i la localitat guanyadora rebrà un xec de 3.000€ que s’hauran de destinar a l’organització d’actes de proclamació de càrrecs del 2017. Per aquest motiu, Vicent Ripoll anima a totes la penyes a participar en aquesta iniciativa, les bases de la qual es poden consultar en http://www.lareconquistadelvidrio.com/

Pin It on Pinterest