Select Page

Verónica López, regidora de Benestar Social, ha presentat els dos cursos de l’Escola d’Acollida que van a realitzar-se des de l’Agència AMICS de l’Ajuntament d’Altea entre setembre i octubre de 2016, per als que ja està obert el termini d’inscripció i que tindran lloc al Centre Social d’Altea (carrer Marina Baixa, 2).

Com ha informat López, és un curs de 40 hores totalment gratuït dirigit a persones estrangeres majors de 18 anys. ‘’Es tracta d’un curs voluntari de comprensió de la societat valenciana que garantitza el coneixement dels valors i regles de convivència democràtica, els drets i deures, l’estructura política i els idiomes oficials de la Comunitat Valenciana’’. 

La persona que supere l’aprofitament d’aquest programa rebrà un certificat acreditatiu que podrà fer valdre en els diferents tràmits administratius de l’Oficina d’Estrangeria. Les persones estrangeres (europees o extracomunitàries) interessades ja poden realitzar la inscripció, en base al següent procediment: 

1. Emplenar l’imprès de sol·licitud.

2. Adjuntar una fotocòpia del passaport / targeta residència.

3. Presentar una instància genèrica a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, OAC de l’Ajuntament d’Altea, d’inscripció en el curs d’Escola de Acollida, fent constar si opta per l’horari de matí o de vesprada. 

DATES I HORARIS DELS CURSOS 

9ª edició. Horari de matí: La data d’inici del curs és el 14 de setembre i la data de finalització el 23 de setembre. L’horari serà de 09:00 -14:00 hores (5 hores diàries), de dilluns a divendres. 

10a edició. Horari de vesprada: La data d’inici del curs és el 3 d’octubre i la data de finalització el 13 d’octubre. L’horari serà de 15:30 – 20:30 hores (5 hores diàries), de dilluns a divendres. 

Per a més informació i inscripció de les persones interessades cal dirigir-se al Centre Social d’Altea. Tlf. 966882702. Correu electrònic: altea.amics@cv.gva.es 

El curs està organitzat per l’Agència AMICS (Agència de Mediació per a la Integració i la Convivència Social) de la Regidoria de Benestar Social i Sanitat de l’Ajuntament d’Altea, està subvencionat per la Diputació d’Alacant i compta amb la col·laboració de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives.

Pin It on Pinterest