Select Page

El periple de les festes d’Altea ja està en marxa, i coincidint amb el primer cap de setmana del mes de setembre, es van disputar les tradicionals 24 hores de futbol sala. Un torneig en el qual participaven les “Filaes” de moros i cristians d’Altea, i que organitza cada any la Federació de Moros i Cristians Sant Blai d’Altea.

Enguany, com a novetat, es va organitzar un concurs de paelles entre tots els festers i que va comptar amb una gran acceptació, previ a l’inici del torneig. Recordar que en aquesta edició han sigut 10 els equips participants, encara que en molts casos estaven conformats per diverses entitats festeres. La joventut ha sigut el denominador comú, amb molts equips amb joves valors en les seues files i amb un clar canvi generacional respecte a tornejos anteriors.

A la gran final van arribar els equips Corsaris i Tuareg-Templaris, després de superar la fase de grups i guanyar les seues respectives semifinals a Mitja Lluna i Sarrains-Guàrdia Negra, respectivament. Una final que va dominar en tot moment Corsaris, amb un equip plagat de jugadors veterans i amb diversos trofeus en les seues vitrines. Per la seua banda, Tuareg-Templaris, amb un equip molt jove, va plantar cara al seu rival en els primers minuts de partit, i després del 2-0 inicial de Corsaris, no es van enfonsar i van seguir intentant-ho fins a aconseguir el seu primer gol de la vesprada i reduir diferències en els últims minuts del primer temps. Però la segona part ja va ser “roja”, el color distintiu de Corsaris, que va anar anotant un gol darrere l’altre fins a posar la final molt al seu favor. Després de la xiuletada final, l’electrònic va assenyalar el triomf de Corsaris enfront de Tuareg-Templaris per un 8-2.

El lliurament protocol·lari de trofeus va estar precedit pel repartiment de medalles entre els festers més joves que van competir en el torneig infantil. El lliurament de copes entre tots els equips participants va comptar amb la presència de l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, el regidor d’esports, Pere Barber, i l’edil de festes, Vicent Ripoll, a més dels càrrecs festers, reines, dames i clavaris de les festes d’enguany.

Pin It on Pinterest