Select Page

Més de 650 xiquets i xiquetes han participat dels cursos esportius d’estiu, que tradicionalment ofereix l’àrea d’esports i joventut d’Altea cada estiu. Aquest passat divendres es van lliurar a tots els participants el diploma acreditatiu d’aquesta edició, que van ser repartits per l’edil d’esports, Pere Barber, acompanyat per alguns regidors de la corporació local.

L’acte de clausura va estar precedit per activitats esportives, i diferents exhibicions de gimnàstica rítmica, zumba i hípica. A més en les instal•lacions esportives es van col•locar diferents inflables i inflables aquàtics.

Pere Barber, edil d’esports i joventut de l’Ajuntament d’Altea, va valorar positivament l’àmplia oferta d’aquesta edició, “enguany hem posat en marxa 12 noves modalitats que fins ara no s’havien oferit mai. Entre altres opcions, s’ha augmentat el nombre d’esports d’aigua ja que són els que més èxit de participació tenen cada any”.

A més, les altres novetats d’enguany han sigut busseig (baptisme), snorkel, voleibol platja, pilates i supilates, gimnàstica per a majors, Tai Chi, cross beach, balls del Carib (bachata), escola ambiental, atletisme, ciclisme i triatló.

Pin It on Pinterest