Select Page
  • FGV ha programat circulacions addicionals abans i després de l’espectacle pirotècnic que arriba a la 30ena edició
  • Este dispositiu especial se suma als servicis nocturns que s’oferixen a l’estiu amb el TRAMnochador i el Mussol de Les Marines
  • Es recomana consultar freqüències i horaris en la web www.tramalicante.es, en el telèfon gratuït 900 72 04 72 o les pròpies estacions i baixadors

El TRAM d’Alacant oferirà dissabte que ve 13 d’agost servici especial nocturn de trens en la Línia 9 (Benidorm-Dénia) per a facilitar l’accés i tornada a l’espectacle pirotècnic del Castell de L´Olla que se celebra a Altea, la nit del dissabte al diumenge. 
Amb este servici especial, el TRAM d’Alacant reforça i prolonga el seu horari habitual de servici amb circulacions addicionals en la Línia 9 que unix les localitats de Benidorm i DéniaEnguany el servici previst es realitza amb tren des de Benidorm a Calp i amb autobús des d’esta localitat fins a Dénia, com a conseqüència de la interrupció del servici ferroviari en este últim tram. El dispositiu especial previst per Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) forma part dels servicis nocturns que programa l’empresa a l’estiu a Alacant i que integren el TRAMnochador que circula en les línies 1,2,3 i 4 els divendres i dissabtes de juliol i agost i El Mussol de Les Marines, operatiu en la Línia 9 els divendres i dissabtes, del 12 d’agost al 3 de setembre.
FGV reforça la nit del Castell de l´Olla el personal d’atenció al client i seguretat en trens i estacions, alhora que en col·laboració amb l’ajuntament d’Altea i les forces de seguretat es controlarà l’accés a les estacions més concorregudes, amb la finalitat d’evitar aglomeracions i agilitar l’accés als trens.
Enguany les parades convocades obliguen FGV a oferir, segons la resolució de la Direcció General de Treball, uns servicis mínims del 50 per cent en el dispositiu previst amb motiu del Castell de l´Olla, així com en el TRAMnochador i El Mussol de Les Marines.
Per a més informació sobre horaris i freqüències, FGV posa a disposició dels usuaris els horaris en les estacions i el telèfon d’Atenció al Client 900 72 04 72 i la pàgina web www.tramalicante.es
30 anys de Castell de l’Olla
El segon dissabte del mes d’agost, festivitat de Sant Llorenç, té lloc el ja tradicional Castell de l’Olla a Altea. Este espectacle que combina llum i pólvora reunix en esta localitat a més de 40.000 persones, per la qual cosa FGV un any més oferix un dispositiu especial per a facilitar l’accés i tornada.
Amb 30 anys d’història este esdeveniment pirotècnic ha anat adquirint una rellevant fama entre els residents i visitants de la Comunitat Valenciana. La importància d’este espectacle es va veure reconeguda amb la distinció del premi al Mèrit Turístic, en la categoria d’or de l’edició de 1999, que li va atorgar el Patronat Provincial de Turisme de la Costa Blanca, en 2007 Festa d’Interés Turístic de la Comunitat Valencina i l’any 2016 ha segut patrocinada per la UNESCO en el seu 30 aniversari.

Pin It on Pinterest