Select Page

El pròxim dissabte, 13 d’agost, la regidoria de Mitjans de Comunicació i Noves Tecnologies, encapçalada per Pere Barber, oferirà en directe el Castell de l’Olla a través del canal municipal de YouTube (www.youtube.com/ajuntamentdaltea).

Com ha explicat Pere Barber ‘’estem organitzant tot el dispositiu necessari per a retransmetre en directe, a partir de les 23 hores del dissabte, aquest esdeveniment que enguany celebra el seu 30 aniversari’’. El regidor ha assenyalat que per a aquesta ocasió l’Ajuntament ha contractat a l’empresa alteana Pibes Video per la producció de la senyal que es retransmetrà per YouTube. Així mateix, el regidor ha tingut paraules d’agraïment per a l’empresa Aeromax, que serà la proveïdora d’Internet. L’emissió, que tindrà una durada aproximada de 2 hores, es completarà amb reportatges i entrevistes al voltant del Castell de l’Olla que realitzaran els treballadors del Departament de Comunicació Municipal.

Pere Barber ha indicat que ‘’aquesta retransmissió suposa un important estalvi econòmic en relació a les d’anys anteriors. L’any passat ja vam poder disminuir el seu cost i enguany serà encara més baix, aconseguint, a més, un major impacte”.

”L’objectiu és que totes les persones que no puguen assistir en persona a gaudir del Castell, puguen veure’l des de qualsevol dispositiu mòbil, un ordinador o a través de les televisions d’última generació. I els que el puguen veure en directe tinguen l’oportunitat de gaudir d’ell tantes vegades com vullguen a través del canal YouTube”, concloïa el regidor.

Foto Marcos Sawade.

Pin It on Pinterest