Select Page

Aquest matí s’ha dut a terme, per part del personal de l’Ajuntament d’Altea, la nova distribució de les parades de venedors del mercat de la roba, que es situa en l’estacionament al costat del poliesportiu.

Segons les declaracions de la regidora de Comerç, Anna Alvado, amb aquesta mesura es pretenia aconseguir diversos objectius, d’una banda, regularitzar la situació dels venedors, donat que s’ha eliminat la concessió de llocs de caràcter eventual. D’altra banda, amb l’obertura a la circulació del Camí de l’Algar, s’aconseguirà descongestionar el trànsit que, sobretot en el període estival, col·lapsava el municipi.

A mig matí l’edil Anna Alvado ha visitat el mercat per comprovar in situ la distribució de les parades, així com per conèixer de primera mà les impressions dels venedors, agraint la seva col·laboració i comprensió. El trasllat s’ha produït amb total normalitat, emplaçant els venedors a una nova reunió, finalitzat l’estiu, per valorar el canvi. La nova distribució compta amb passadissos laterals i centrals que afavoreixen el trànsit dels visitants i el dota d’una major seguretat. 

Així mateix, la regidora agraïa la col·laboració de la Policia Local així com a la resta de departaments municipals que han participat en aquest canvi d’ubicació.
 

Pin It on Pinterest