Select Page
  • Entre les accions més destacades està el vinilat dels contenidors de vidre amb la imatge commemorativa del quart centenari de la Carta de Poblament d’Altea

L’Ajuntament i Ecovidrio han iniciat una campanya conjunta de cara a l’estiu 2016 mitjançant la qual es pretén fomentar el reciclatge d’envasos de vidre en municipis turístics com és el cas d’Altea.

Entre les accions de la campanya, denominada ‘’Plan Verano 2016’’, s’han vinilat diversos contenidors de vidre distribuïts per la localitat amb el logotip de la Carta de Poblament, fruit del concurs impulsat per la regidoria de Cultura. Els punts en els quals s’han instal•lat contenidors vinilats son els següents:

– 2 L’Olla (zona xiringuitos)
– 1 C/Clot de Mingot (Plaça Europa)
– 1 Aparcament Passeig Marítim
– 5 Passeig Sant Pere
– 2 Av. Port
– 1 Cap Blanc
– 3 Costera dels Nassos
– 2 Portal Vell
– 2 C/ Benidorm
– 2 C/ Calvari
– 1 C/ Adolfo Quiles
– 1 C/ Garganes
– 1 C/ Constitució
– 2 Altea la Vella
– 2 Av. La Nucia
– 1 C/ Convent
– 1 C/ Reiet

La regidora responsable de la PDM, Imma Orozco, ha explicat que Altea es suma a este projecte d’Ecovidrio, que implica a més de 90 poblacions turístiques, amb la finalitat de fomentar el reciclatge de vidre. ‘’Tenim en compte l’alt índex turístic i hostaler de la nostra localitat als mesos d’estiu, i ens sumem a esta campanya per tal de potenciar la recollida del vidre que va unida a una millora en la dotació de contenidors i una millora en la qualitat del servei’’. ‘’A més, assenyalava la regidora, amb el vinilat dels contenidors verds promocionarem entre tots els visitants que acudeixen a la nostra localitat estos dies un dels esdeveniments més destacats per a Altea l’any que ve, com és la commemoració del quart centenari de la Carta de Poblament’’.

Imma Orozco ha anunciat també que ‘’estem treballant conjuntament amb Ecovidrio per donar-li una solució particular a la zona de la Plaça de l’Església mitjançant algun tipus de contenidor mòbil o similar, ja que, encara que supose un esforç per les dues parts, la PDM faria la recollida i Ecovidrio la inversió en material, és una zona especialment generadora de vidre i considerem que seria una acció significativa i exemplaritzant per l’aposta que estem fent pel reciclatge’’.

El ‘’Plan Verano 2016’’ es completarà amb una campanya de conscienciació i incentiu als hostalers, amb la finalitat d’aconseguir superar la recollida de vidre de l’any passat. A això es sumarà la campanya que estan preparant tant des de la Regidoria d’Infraestructures com des de la Pública per fomentar les bones pràctiques en este sector i entre les quals s’inclou el reciclatge.

Pin It on Pinterest