Select Page

Els regidors d’Esports d’Altea, Pere Barber, i l’Alfàs del Pi, Luis Miguel Morant han presentat la 9a caminada nocturna que organitza la regidoria d’esports de l’Alfàs del Pi al costat de la FENWA i amb la col•laboració de l’ajuntament d’Altea. A la presentació van acudir Mark Dobelaere, responsable de Marco Polo expedicions, empresa col•laboradora de amb la caminada nocturna, i Bernd Goldsmith coordinador d’esports de l’Alfàs del Pi.

Pere Barber ha convidat a la participació en aquesta caminada que comença a la presa de Guadalest i acaba a les platges d’Altea amb la lluna plena del mes de juliol com a testimoni de la iniciativa.

S’han ofert dues opcions de participació una de 16 km i una altra de 20 km de lleugera baixada a través del llit dels rius Guadalest i Algar, que sens dubte pertanyen als racons més bonics de la Costa Blanca i on durant la nit bufa una suau brisa a causa de la humitat del riu i dels cultius de nispros, taronges, llimes, alvocats i magraners els aromes faran més agradable, si és possible, l’activitat del medi natural que cada any resulta més atractiva per a major nombre de persones.

Tots els participants seran traslladats en autobús des d’Altea a la Presa del Riu Guadalest, on els més entrenats començaran els seus 20 km, o a un altre punt més baix on els altres podran baixar al llit del riu per fer els seus 16 km. L’edat mínima de participació és de 12 anys.

Serà obligatori portar calçat adequat (preferentment tancat, botes o sabatilles) per aguantar al voltant de 4 hores de marxa. És recomanable portar una llanterna de cap. També s’aconsella portar aigua, fruita, barra energètica, unes tiretes, desinfectant i repel•lent.

El preu de la participació és de 10 € per empadronats a Altea i l’Alfàs, socis de FENWA i els clubs adherits, i 15 € per a la resta. El preu inclou el transport amb autobús, assegurança RC i accidents, una camiseta, aigua i fruita durant el recorregut i en acabar uns snacks, truites, coques, pizzes, gofres i begudes.

Més informació: Francisco: 606 21 30 74; Marc 655 87 97 11, marc@nordicwalkingcv.com

Pin It on Pinterest