Select Page

Palau Altea acollia passat divendres l’acte de graduació de la XIV promoció de graduats i graduades en Belles Arts per la Universitat Miguel Hernández d’Elx.

La taula oficial va estar composada per la vicerectora de Cultura y Extensió Universitària, Tatiana Sentamans; l’alcalde de Altea, Jaume Llinares; el degà de la Facultat, José Vicente Martín; el vicedegà de Grau, Iván Albalate; el padrí d’Arts Plàstiques, Miguel Lorente; el padrí d’Arts Visuals, Vicente Javier Pérez i la secretària de Centre, Carmen Muriana.

Jaume Llinares va felicitar als nous graduats i graduades als que va dirigir unes emocionades paraules, en les que va voler destacar la importància del coneixement i la formació adquirida als anys d’estudi, ‘’ i ara  ho podreu demostrar i fer valdre com a professionals qualificats que sou’’. 

L’alcalde també va tenir paraules d’agraïment per als docents, així com per a la resta d’autoritats universitàries de la Universitat Miguel Hernández d’Elx, ‘’per fer-me partícip d’aquest acte’’. En aquest sentit l’agraïment era mutu donat que esta és la primera vegada que un representant municipal acudeix a este acte solemne.

Com explicava l’alcalde, ‘’la graduació ha estat molt emocionant, per un costat ha coincidit amb el meu primer any com a alcalde d’Altea i, per l’altre, he sentit l’agraïment de tota la comunitat universitària per la presència municipal, absent durant tots estos últims anys’’.

Jaume Llinares afegia que malgrat les dificultats de recursos, la voluntat del consistori és remuntar la situació, ‘’i en aquest sentit estem treballant en diversos convenis de col·laboració entre la UMH i l’Ajuntament que donaran bons resultats i superarem les dificultats. A més, la nostra voluntat és la de seguir col·laborant en la integració de la facultat en el poble d’Altea’’.

Finalment, Jaume Llinares va demanar als alumnes que guardaren en la seua memòria ‘’el record del poble al costat de la mar i als peus de la serra de Bèrnia que us va acollir als vostres anys d’estudi; que recordeu Altea’’. 

Pin It on Pinterest