Select Page
  • La
    regidoria de Cultura organitza este concurs que tindrà lloc del 15 al 17 de
    juliol

El regidor de Cultura, Diego Zaragozí, ha presentat la primera edició del Ral•li Fotogràfic Vila d’Altea que tindrà lloc del 15 al 17 de juliol. El regidor ha estat acompanyat per Vicent Llorens, el coordinador de l’activitat.

Com ha explicat Diego Zaragozí, ‘’el ral•li és un concurs de fotografia amateur obert a tots els aficionats, que ja està establert a altres localitats, i que hem considerat que Altea mereixia comptar amb una activitat com aquesta, donat el potencial paisatgístic del nostre municipi’’. Així mateix, el regidor ha anunciat que les imatges del  concurs passaran a formar part de l’arxiu fotogràfic municipal, ‘’que estem segurs que s’ampliarà amb fotografies de molta qualitat’’.

El dia 15 de juliol durant l’entrega dels objectius, de 19 a 20 hores, tots els participants coneixeran la temàtica del ral•li. L’endemà, el día 16 de juliol, s’entregaran les fotos, d’11 a 13 hores, i el dia 17 de juliol, a les 12 hores, tindrà lloc a la Casa de Cultura l’entrega de premis i es projectarà l’audiovisual ‘’Ullades naturals’’, una col•lecció d’un col•laborador de l’activitat, en un acte obert a tot el públic que hi vullga assistir.

Vicent Llorens ha explicat que les fotos entregades han de ser directes de càmera, en format jpg i sense cap retoc posterior. Així mateix ha detallat com estaran repartits els 800 euros en premis de les fotografies que seran valorades per un jurat local, que no coneixerà l’autoria de cada imatge i que tindrà en compte aspectes com l’exposició de la imatge, composició, la qualitat en la presentació, etc. Hi haurà un primer premi a la col•lecció de 300 euros, un segon premi a la col•lecció de 200 euros i un tercer premi a la col•lecció de 100 euros. Així mateix, també hi haurà un premi de 100 euros a la millor imatge del ral•li i un altre premi de 100 euros a la millor imatge del tema obligatori.

El preu de la inscripció, que ja està oberta, és de 10 euros fins el 10 de juliol i de 12 euros entre l’11 i el 15 de juliol. Es poden formalitzar les incripcions i consultar les bases a la web municipal, altea.es, o a l’enllaç https://form.jotformeu.com/61554305503347, la inscripció també es pot formalitzar per email: biblio.altea@gmail.com

Diego Zaragozí ha tingut paraules d’agraïment per a Vicent Llorens, coordinador de l’activitat, i ha animat a tots els amants de la fotografia a participar d’aquest primer ral•li fotogràfic d’Altea.

Pin It on Pinterest