Select Page

La regidora responsable de l’Empresa Pública, Imma Orozco, junt al regidor d’Infraestructures, Roque Ferrer, han realitzat una ronda de visites als parcs infantils de la localitat per avaluar l’estat de cadascun d’ells i determinar les necessitats i millores d’aquestos espais de jocs infantils ‘’que requereixen un continu manteniment per garantir la seguretat dels xiquets’’, assenyalava Ferrer.

Com ha explicat Imma Orozco, ‘’hem visitat la totalitat dels parcs infantils del municipi, -Altea compta amb catorze zones de joc distribuïdes per tot el seu terme municipal-, per fer una valoració de l’estat de cada parc i determinar les millores necessàries que poden anar des de la reparació de desperfectes, la substitució d’alguns elements o la instal•lació de nova senyalització’’. S’avaluarà
l’estat de cada parc amb l’objectiu d’accedir a futures subvencions.

Una actuació que dóna resposta a les demandes dels usuaris així com a l’interés de les dos regidores per mantenir en el millor estat possible els parcs infantils de la localitat.

Així mateix, tant Imma Orozco com Roque Ferrer, han apel•lat a la col•laboració ciutadana per al correcte ús d’aquestes instal•lacions, ‘’el que allargarà la seua vida útil i redundarà en benefici de tota la ciutadania’’.

Pin It on Pinterest