Select Page

El pròxim diumenge, 29 de maig, tindrà lloc la segona ruta didàctica que ha organitzat la regidoria d’Educació. Per a esta ocasió el recorregut es podrà fer en bicicleta i caminant. Transcorrerà per la ruta verda passant pel Molí de la Torre, Cap Negret, búnquers i casa-quarter de Carabiners.

L’objectiu de l’activitat és conèixer, en aquest cas, el patrimoni costaner que es conserva al nostre terme i, concretament, a l’Olla. La ruta estarà guiada per l’arqueòleg, Pedro Jaime Zaragozí amb bici, i per l’historiador Juanvi Martín a peu; ambdós faran una explicació al llarg del recorregut que tindrà les següents parades:

1. Ajuntament (eixida)
2. Riu
3. Cala del Soio (Cap Negret)
4. Búnquers de l’Olla
5. Platja de Villa Gadea (Illeta)
6. Quarter de Carabiners.

Com ha explicat la regidora de l’àrea, Vicenta Pérez, l’activitat està destinada a tot tipus de públic, i l’objectiu és conèixer els nostres voltants sabent la part de la nostra historia, perquè aquesta informació siga part del nostre bagatge educatiu. L’hora d’eixida de la ruta serà a les 9:00 des de la Plaça de l’Ajuntament.

La primera ruta didàctica va tindre lloc el passat 8 de maig, on els participants van fer un recorregut per la Serra Gelada.

Pin It on Pinterest