Select Page

Carmen Alborch va presentar ahir a Altea el seu últim llibre, Los placeres de la edad. Una acte organitzat per la regidoria de Benestar Social, que va comptar amb nombrosa assistència de públic, al voltant d’un centenar de persones, entre els que es trobaven regidors de l’equip de govern, així com la senadora, Encarna Llinares, que van omplir el saló d’actes del CEAM. Van presentar l’obra la regidora de l’àrea, Verónica López i l’empresaria Gusi Bertomeu.

En Los placeres de la edad l’autora reivindica el dret a viure amb plenitud en la maduresa, una reflexió sobre diversos plaers -la llibertat, l’amistat, la solitud, el bon humor, la família, la cura, el bon amor, la participació- que adquireixen una intensitat diferent precisament quan la responsabilitat de la vida laboral activa va decreixent, i es disposa de més temps lliure per a retrobar-se i reinventar-se.

Pin It on Pinterest