Select Page

El segon Curs de Literatura Popular de la Universitat d’Alacant, ”Contant i cantant: rondalles i cançons a l’escola”, celebrat a Altea durant els dies 15 i 16 d’abril i 6 i 7 de maig ha comptat amb una cloenda que ha estat tot un èxit de participació, el concert del cantacançons, Dani Miquel, que ha presentat el seu treball, Musiqueries, davant de quatre-centes persones, entre xiquets i adults, que han gaudit dels contes, cançons i jocs de Dani Miquel i el seu grup. Esta actuació, emmarcada en la programació del curs, ha estat oberta a tot el públic i també ha comptat amb la presència de l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares i d’altres regidors de l’equip de govern. El segon Curs de Literatura Popular, primera activitat que acull Altea des de la seua incorporació com Aula Universitària de la UA, està dirigit per Joan Borja i organitzat per la Universitat d’Alacant i l’Institut Alacantí de Cultura Juan Gil-Albert amb la col•laboració de l’Ajuntament d’Altea.

Pin It on Pinterest