Select Page

L’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, va assistir passat dilluns a l’acte de presentació de la candidatura de Manuel Palomar com a rector de la Universitat d’Alacant que va tindre lloc al Club Información d’Alacant. L’acte va comptar amb una nombrosa representació de personalitats vinculades a l’educació universitària, la cultura i la política, com ara el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig.

Per a l’alcalde era important que Altea tinguera presència en aquest acte, ”per una banda per recolzar la candidatura de Manuel Palomar i, per altra, perquè ens uneix a Altea i la Universitat un vincle des de la creació de l’Aula Universitària el passat mes de febrer”. A més l’alcalde va avançar que s’està treballant per signar un conveni per la creació d’una càtedra entre les dos institucions. En aquest sentit l’alcalde d’Altea recordava el II Curs de Literatura Popular que es celebra a Altea (15 i 16 d’abril i 6 i 7 de maig), com la primera de les activitats que la localitat ha acollit com Aula Universitària de la UA. Finalment Jaume Llinares destacava ”la voluntat de la institució universitària per expandir-se a través de les comarques”.

Pin It on Pinterest