Select Page

El CEIP El Blanquinal d’Altea posarà en escena, dimecres que ve 27 d’abril, el musical “El Rei León”. La gran dificultat en aquesta posada en escena és la gran quantitat d’actors i ballarins que van a participar en la mateixa ja que estan implicats pràcticament tots els alumnes del col·legi, des de les aules d’infantil fins als últims cursos de 6º de Primària.

El CEIP El Blanquinal ha volgut utilitzar el teatre com a tècnica pedagògica per a arribar a desenvolupar en els seus alumnes les capacitats d’expressió i comunicació, centrant-se no solament en les habilitats lingüístiques de llegir, escriure, escoltar o parlar sinó, sobretot, en l’habilitat de comunicar. I perseguint aquest objectiu, s’ha trobat amb una comunitat educativa molt oberta, participativa i dinàmica, que ha acollit el projecte amb molta il·lusió des dels seus inicis.

Aquest musical es ve preparant des de principi del curs actual. El projecte ve dirigit pel mestre del centre Miguel de la Hoz, que encapçala a un nodrit grup de mestres i pares totalment bolcats en aquesta activitat. Els personatges principals seran interpretats per 14 alumnes, amb edats compreses entre els 9 i 11 anys. En la posada en escena, es destaca un vestuari molt cuidat, amb un gran treball en la confecció de les màscares dels diferents personatges.

Dimecres que ve 27 d’abril es durà a terme 2 funcions en Palau Altea: la primera a les 10:30h on els diferents col·legis de la localitat assistiran a la representació; i una segona a les 15:15h. dirigida a familiars i públic en general (entrada lliure i limitada a l’aforament).

Amb aquesta mateixa obra, el CEIP El Blanquinal participarà a València el pròxim 14 de maig en les jornades de “La Primavera Educativa”, trobada on es reuniran i convergiran els diferents sectors de la societat per a compartir les seues experiències educatives. En aquesta trobada els centres educatius, institucions i entitats de tota la Comunitat Valenciana podran traure a la llum les pràctiques innovadores que estan duent a terme.

Pin It on Pinterest