Select Page

El Club Reprise Slot d’Altea organitza per setè any consecutiu el Campionat Autonòmic d’aquesta modalitat de cotxes elèctrics, més coneguts popularment com Scalextric, que es celebrarà durant aquest cap de setmana, el 23 i 24 d’abril, a les seues instal•lacions, ubicades al passatge Constitució.

El regidor de Joventut i Esports, Pere Barber, va presentar aquesta edició del Campionat Autonòmic acompanyat pel president del Club Represa Slot Altea, Emilio Martinez i per Vicent Sanz.

Durant el cap de setmana es donaran cita a Altea 100 pilots que competiran en huit categories diferents, segons la modalitat del cotxe elèctric amb el qual participen, des dels més moderns i complexos, fins als més senzills. Aquest any ha augmentat el nombre de participants respecte a la passada edició. Els pilots participants pertanyen a sis clubs de la Comunitat Valenciana, dos per província, a més de pilots de Madrid i Catalunya. El Club Reprise Slot Altea participa amb quinze pilots, i com va destacar el seu president, “tots tenen molt bon nivell, de fet el club d’Altea ha tingut entre les seues files a dos campions d’Espanya”.

El Campionat es disputarà durant el matí i la vesprada de dissabte i diumenge. Durant la jornada de dissabte tindran lloc les primeres classificacions, i el diumenge al matí es celebraran les últimes rondes classificatòries i per a la vesprada les finals i el posterior lliurament de trofeus.

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Altea ha col•laborat en la difusió de l’esdeveniment i aportant els trofeus del mateix.

Pin It on Pinterest