Select Page

L’edil de Sanitat de l’Ajuntament d’Altea, Verónica López, va assistir dimecres passat, dia 6 d’abril, a la segona reunió del Consell de Salut complint amb l’objectiu de la nova directiva del Departament d’atorgar-li la rellevància que mereix a aquest òrgan, començant pel caràcter quadrimestral de les reunions.

També van estar en la trobada els membres oficials del Consell, diferents municipis de la comarca representades pels seus alcaldes i regidors i diferents associacions com AHEDYSIA -malalties degeneratives i síndromes de la infància i adolescència-, Anemona -el grup d’autoajuda de dones amb càncer de mama-, l’Associació Alzheimer Marina Baixa i l’Associació hotelera HOSBEC, entre d’altres.

Es van debatre temes com l’ampliació de l’Hospital Marina Baixa, el centre de salut de Racó de l’Oix i qüestions relacionades amb les associacions esmentades, tot això amb l’objectiu de millorar l’assistència sanitària a la nostra comarca.

Des de l’Ajuntament d’Altea es va proposar al Departament de Salut que convocaren l’AECC d’Altea, Anemona i Amamaluna. Verónica López feia una valoració positiva de la reunió ”davant l’existència d’un fòrum en el qual poder compartir les necessitats i inquietuds dels municipis de la comarca”.

Pin It on Pinterest