Select Page
  • Dissabte, a partir de les 17 hores, l’UD Altea jugarà un
    encontre decisiu que pot ser clau per a l’ascens de categoria

Dissabte 9 d’abril la UD Altea jugarà un partit decisiu de cara a l’ascens de categoria. A partir de les 17 hores, al camp de Garganes, la UD Altea, segona en la classificació, s’enfrontarà amb l’actual líder de la categoria, el Sant Joan. Un partit de màxima importància per a l’agrupació local, perquè si guanya aquest encontre es situarà líder de segona regional. A més, si la UD Altea acabara líder la temporada tindria l’accés directe a regional preferent.

Donada la importància de l’encontre per a l’equip alteà, el regidor d’Esports i Comunicació, Pere Barber, ha anunciat que el partit serà retransmés en directe per Ràdio Altea i també es podrà seguir pel canal municipal de YouTube. ‘’Un desplegament mediàtic amb el que volem donar-li cobertura informativa a un dels esdeveniments esportius més importants de la temporada futbolística local, amb la intenció d’apropar l’encontre a tots els seguidors de la UD Altea que no puguen assistir al camp de Garganes’’.

Així mateix, i donada la importància del partit i la gran afluència de públic que assistirà, Pere Barber, ha informat que s’ha previst un dispositu de seguretat amb efectius de la Policia Local i Guàrdia Civil que vetlaran perquè l’encontre es porte a terme amb tota normalitat.

‘’Dissabte gaudirem d’un partit d’alt nivell esportiu que, a més, és decisiu per a la UD Altea, assenyalava el regidor. Per això vull aprofitar l’ocassió per demanar una massiva assistència d’aficionats al camp de Garganes que donen suport al nostre equip, ja que ens han comunicat que vindran tres autobusos d’aficionats des de Sant Joan’’.

Pere Barber també ha informat que “s’ha adequat el camp de gespa natural amb ’tepes’, per millorar l’estat de les àrees del camp, una actuació necessària per a la resta de temporada i més tenint en compte la importància de l’encontre d’este dissabte”.

Pin It on Pinterest