Select Page

La Regidoria d’Infraestructures ha establit una reorganització del tràfic en la zona limítrof de la Nacional-332 amb els carrers Toix, Ifach, La Roda, Sant Pere, Illeta i el perímetre de seguretat del quarter de la Guardia Civil amb l’objectiu de minimitzar el col•lapse de tràfic la carretera nacional.

Tal com ha explicat el regidor d’Infraestructures, Roque Ferrer, “fins fa poc, el sentit d’estos carrers obligava a quinze eixides de garatge dels edificis a acabar desembocant obligatòriament a la carretera nacional 332, a partir d’ara no haurà d’eixir cap necessàriament a la CN-332, podran optar per utilitzar el vial del passeig Sant Pere”.  “Perquè hem aconseguit negociar amb la Guàrdia Civil la redistribució i reparació del perímetre de seguretat de l’edifici del quarter, per a no reduir la seua seguretat sinó incrementar-la, per una banda, i millorar la fluïdesa del trànsit rodat de la zona per l’altra”, ha remarcat Ferrer.

Finalment el regidor assenyalava que, “encara falta per finalitzar una tercera i última fase que tracta de establir un voral asfaltat al mateix nivell que la CN-332, just on hui en dia hi ha un aparcament que utilitza l’autobús substitut del trenet, amb una amplària insuficient per a estacionar i un abalisament horitzontal per evitar-ho, però amb espai suficient que permeta fluir el trànsit per la dreta dels vehicles que es dirigeixen d’Altea cap a Alacant i paren per a girar cap a l’esquerra al carrer Illeta. El qual estarà operatiu una vegada acaben les obres del ferrocarril”, ha conclòs l’edil Roque Ferrer.

Pin It on Pinterest