Select Page
  • El nou gerent no comptarà amb una clàusula de salvaguarda per finalització de contracte, com sí que hi havia a l’època del Partit Popular

La regidora responsable de l’Empresa Pública, Imma Orozco, ha anunciat que el salari que percebrà el gerent de l’Empresa Pública -que tindrà al seu càrrec més de 100 treballadors i treballadores- serà de 3,547,09€ bruts mensuals, uns 2,500,00€ nets. La xifra està molt lluny dels 6,000€ que el Partit Popular vaticinava que cobraria. Òbviament, l’única finalitat del partit que ha portat l’Empresa Pública a la situació de desgovern actual era intoxicar l’opinió pública per amagar la seua mala gestió. Es demostra així la falta d’escrúpols i d’ètica que, davant les falsedats vessades pel PP, denunciaven des dels grups municipals de Compromís i PSPV.

També està lluny dels 4,185,00€ que cobrava l’anterior gerent per estar al càrrec de 20 treballadors, que era el personal amb què comptava l’EPDM en els anys en què va existir esta figura. Ara, explica la regidora, “hi ha més de cent persones treballant en els diferents serveis que presta la Pública. Això fa essencial que hi haja una gestió professional tant des del punt de vista econòmic com del dels recursos humans”.

D’altra banda ha destacat que també han decidit que la indemnització per comiat siga de 7 dies per any treballat, com marquen els mínims legals, i no l’equivalent a un any de salari brut com havia estipulat el PP per a l’anterior gerent. En aquell moment eixa clàusula de salvaguarda suposava 51.086,03€. Esta quantitat pràcticament assegurava al PP que la persona que ells van escollir sense fer cap procés de selecció continuara treballant governara qui governara, per la impossibilitat de fer front a una indemnització tan alta. Per contra, l’actual govern estipula un termini de 6 mesos des de l’inici de la pròxima legislatura perquè no hi haja un buit de poder i es puga rescindir el contracte sense més implicacions per a les arques municipals.

Orozco ha explicat que “la prioritat que hem marcat al gerent és, en primer lloc, estabilitzar l’empresa a nivell econòmic per poder afrontar aleshores els canvis necessaris per fer els serveis més efectius i que la ciutadania puga notar les millores”.

Pin It on Pinterest