Select Page

Les tradicions i llegendes reflexen les creences i il.lusions d’un poble, reafirmant-lo com a tal i distinguint-lo dels demés, creant així la seua pròpia història, sense conformar-se simplement amb fer-la.Per açò, encara que la llegenda seguisca viva en els cors dels alteans, faltaba la representació viva de de com el Santissim Crist del Sagrari, al que tots tenim gran devoció, va arribar a Altea.És per aquest motiu pel que el grup alteà Plai i Revés ve representant desde 1995 en la Platja de La Roda, com el mariner Ronsa, de mal nom Calderó, va rescatar a presoners i al Santissim Crist del moro Muley.És per açò que en aquest 20 aniversari volem convidar a tots a la seua representació el pròxim diumenge 13 de setembre, a les 17:30h en la Platja de La Roda, davant l’antic restaurant Sant Pere 24.

Pin It on Pinterest