Select Page

El saló d’actes del Centre Social d’Altea ha acollit aquest matí, a les 12 hores, el ple extraordinari en el qual s’ha constituït la nova corporació municipal i s’ha triat al nou alcalde d’Altea.

Jaume Llinares, del grup Compromís, ha sigut triat alcalde d’Altea, amb els vots del grup municipal PSPV-PSOE, que compta amb quatre edils i Altea amb Trellat, que compta amb dos edils. El Partit Popular, amb set edils, i CIPAL, amb dos, han votat als seus respectius candidats.

La mesa d’edat estava composta pel regidor més major José Miguel Cortés, i el més jove Pere Barber, així com pel Secretari de l’Ajuntament. 

El ja proclamat Alcalde ha tingut paraules d’agraïment per a la seua família i per als companys de Compromís Altea, així com per als regidors del PSPV-PSOE i d’Altea amb Trellat. Llinares també s’ha dirigit a l’oposició per a destacar que “els convide a treballar junts per a aconseguir el poble que tots volem”. “I els agraïsc a tots els alteans el seu suport per a haver fet possible començar aquesta nova etapa esperançadora per a Altea”, ha assenyalat l’Alcalde.

Pin It on Pinterest