Select Page

  Com és tradicional Altea inicia la seua temporada turística alta durant les dates de Setmana Santa que, enguany, han llançat xifres molt positives que freguen quasi el cent per cent d’ocupació. Així mateix, hi ha hagut una afluència multitudinària de visitants que han omplert els restaurants de les zones més turístiques de la localitat com el Casc Antic o el Passeig Marítim i el carrer Sant Pere. 

  L’edil de Turisme, Vigela Lloret, i el regidor de Presidència, Jesús Ballester, mostraven la seua satisfacció en conèixer-se les xifres oficials d’ocupació hotelera que aconsegueixen el 99%, a més de la massiva participació en esdeveniments culturals i religiosos com la Ruta de les Ermites, les processons de Setmana Santa o les rutes BIC i senderistes pel terme municipal d’Altea.

  Vigela Lloret considera que ha sigut un creixement “excepcional pel que fa a l’any passat”, alguna cosa que ha suposat un gran impuls econòmic per al sector tur les exposicions en la Sala ‘’Toni El Fuster’’. 

  ‘’Entre tot açò, explicava l’edil, i tenint en compte que les dues Oficines de Turisme han atès durant aquests dies a més de 350 persones, obtenim una xifra d’al voltant de 2.500 persones a les quals s’ha atès directament”. 

  Per la seua banda, el regidor de Presidència, Jesús Ballester, indicava que les dades de la Setmana Santa a Altea confirmen que l’economia està en el bon camí, “Altea ha comptat amb multitud de visitants, l’aforament estava complet en restaurants, comerços i hotels”. Jesús Ballester assenyalava que ‘’l’aposta de l’equip de govern pel sector turístic i el comercial ha sigut la correcta; fa quatre anys iniciem un treball per a crear una sinergia entre el públic i el privat, amb l’objectiu que el turisme i el comerç anaren el motor econòmic d’Altea, així com generadors d’ocupació per al present i per als pròxims anys, i crec que ho estem aconseguint”. 

  Sobre aquest tema, l’edil subratllava que les xifres de l’atur així ho certifiquen, “a Altea hi ha hagut 86 persones parades menys durant el mes de març, la qual cosa és una dada molt significativa que mostra que estem en la bona adreça”.

Pin It on Pinterest