Select Page

  El CEAM d’Altea va acollir en la vesprada d’ahir la reunió informativa que l’Ajuntament va mantenir amb els veïns i comerciants de l’avinguda Jaume I, per a informar-los i donar-los a conèixer el calendari i la marxa de les obres d’aquest carrer.

  A la reunió va assistir el Regidor de Proximitat del centre urbà, Sebastián Gómez, així com els responsables tècnics de l’empresa que executa les obres de l’avinguda Jaume I, i els de l’empresa d’instal·lació del Gas Natural.

  La reunió, va informar Gómez, ‘’forma part del nostre compromís de mantenir informats als veïns i comerciants. Per açò, una vegada començades les obres, volem informar-los de quins van a ser els trams en els quals es va a anar actuant a cada moment’’. ‘’A més, va afegir l’edil, en aquesta reunió ens posem a la disposició de la ciutadania per a respondre a totes les seues preguntes, ja que assisteixen a la mateixa el director de les obres i el tècnic de l’Ajuntament, José Segelles’’.

Pin It on Pinterest