Select Page

  La Regidoria d’Educació engega, un any més, l’Escola de Pares, destinada a pares i mares d’alumnes de Secundària dels dos instituts d’Altea, el Altaia i el Bellaguarda. El tema dels tallers, segons ha informat l’edil d’Educació, Aurelia Álvarez, ha sigut consensuat amb les Ampas dels dos instituts de secundària de la localitat, i enguany, versarà sobre l’adolescència. Segons Álvarez ‘’aquest és un període molt difícil en el creixement dels fills, per açò els pares demanden més informació de com abordar els problemes dels seus fills a aqueixes edats, com millorar la comunicació entre pares i fills, com resoldre els conflictes en la família i l’escola, com ajudar-los a nivell emocional, com millorar hàbits i també alguna cosa tan complicat com aprendre a posar límits”. 

  L’Escola de Pares oferirà sis tallers gratuïts des de febrer al mes de maig, de 19 a 20:30 hores, en les instal·lacions de l’Escola d’Adults, situada al costat de l’Institut Bellaguarda i per a assistir a les diverses sessions no fa mancada inscripció prèvia.  

  Els tallers se celebraran els dimecres, en sessions d’hora i mitja i seran impartits per un gabinet d’experts en Psicologia. El primer dels tallers, que se celebrarà el 18 de febrer, abordarà “Què és l’adolescència?. El 4 de març es tractarà ‘’Com comunicar-nos amb els nostres fills-as?’’. El 18 de març la sessió es dedicarà a la “Negociació i problemes d’enteniment. El 15 d’abril serà el temps de parlar de “Com posar límits i normes de conducta en l’àmbit familiar”. El 29 d’abril s’abordarà la “Educació emocional en l’adolescència, el paper dels pares”. Les sessions finalitzaran el dia 6 de maig amb el taller ‘’Com afavorir una sana autoestima en el meu fill-a?’’.

Pin It on Pinterest