Select Page

  Vigela Lloret, edil de Turisme, ha anunciat l’oferta turística que Altea presentarà en el marc de la 38º edició de la Fira Internacional de Turisme, FITUR, que se celebrarà a Madrid del 28 de gener a l’1 de febrer. Altea acudeix a aquesta important cita del sector presentant els tres aspectes que defineixen a la localitat com a destinació turística, l’oferta cultural, la nàutica i la zona de Bé d’Interès Cultural, BIC.

  Altea estarà present en FITUR a través del Patronat de Turisme de la Costa Blanca. ‘’La nostra localitat sempre és un referent turístic en FITUR, sent una de les localitats de la Costa Blanca de la qual els visitants de Fitur sol·liciten més informació’’, comentava l’edil.

  Lloret ha indicat que en Fitur es presentarà el nou fullet turístic d’Altea, editat en espanyol, anglès, francès i holandès; i que també compta amb versió en alemany i rus, i en el qual es destaquen aspectes clau de l’oferta turística d’Altea com són el baluard i recinte renaixentista, bé d’interès cultural; l’art i la cultura; Altea la Vella; les festes; l’activitat nàutica; les platges i la gastronomia.

  Així mateix, Fitur serà també l’escenari on s’anunciaran les novetats en la web visitaltea.es, que comptarà amb un nou portal nàutic.

  L’edil ha explicat que ‘’a aquest fullet se sumisca l’oferta turística de rutes al voltant de la zona BIC, que es van a oferir a partir de Setmana Santa, i que conjuminen la demanda d’entreteniment i cultura tan sol·licitades pels visitants d’Altea’’.

  La Fira Internacional de Turisme acollirà també la reunió que l’edil mantindrà el dijous, dia 29, amb l’Oficina de Turisme de Roma, convocats pel Patronat de Turisme de la Costa Blanca. Vigela Lloret explicava que ‘’Altea reuneix les característiques que els italians i, en aquest cas, els romans requereixen a l’hora de visitar destinacions turístiques i per a açò hem dissenyat un document ad hoc que presentarem en aquesta reunió sobre l’àmplia oferta turística nàutica i de cales d’Altea’’.

Pin It on Pinterest