Select Page

El regidor de Joventut i Esports, Sebastián Gómez, ha anunciat la pròxima obertura de la Piscina Municipal, coberta i climatizada, que s’obrirà de nou al públic dilluns que ve 25 de febrer, després dels treballs de reforma i acondicionament que s’han portat a terme durant els mesos de gener i febrer. L’Ajuntament ha invertit específicament per a la piscina prop de 30.000 euros en els treballs de millora, acondicionament i neteja de tota la instal·lació. Aquesta inversió s’amortitzarà quan es cobri el cánon a la futura empresa concessionària de la piscina.

Les obres han consistit en la neteja a fons de tota la instal·lació, així com nombrosos treballs de reparació, com les plaques solars de la piscina, que estaven fora de servei, i les calderes que sofrien fugides i no escalfaven adequadament l’aigua de la piscina. També s’han instal·lat nous dosificadors de clor i Ph automàtics. Una vegada finalitzats els treballs, s’ha procedit a l’omplert de la piscina i a escalfar l’aigua perquè estigui a la temperatura adequada per a la seva obertura dilluns que ve.

Així mateix, Gómez ha explicat la situació en la qual es troba la Piscina Municipal, després de la renúncia de l’empresa concessionària el passat mes de desembre. En aquest sentit, l’edil ha recordat  que el contracte de la concessió va caducar en l’any 2009. Gens més arribar a l’Ajuntament en 2011, l’actual equip de govern va iniciar les gestions necessàries per a treure a licitació la concessió de la Piscina Municipal, amb noves condicions per a millorar el seu manteniment i serveis.
Tal com assenyalat, a la fi de 2012 eren nombroses les queixes dels usuaris sobre latemperatura de l’aigua i les deficients condicions higièniques de les instal·lacions demostraven que el servei tenia moltes deficiències. Davant els requeriments de l’Ajuntamentper a resoldre tots aquests problemes, l’empresa va renunciar al desembre a la gestió de la Piscina Municipal per no estar en condicions de prestar-la adequadament.
Després dels treballs de millora realitzats, Gómez ha anunciat que la Piscina Municipals ‘obrirà dilluns que ve 25 de febrer per al bany lliure, i també es reprendran les classes de natació per a nens i s’iniciaran les activitats organitzades pel club de Natació i l’Escola de Natació Sincronitzada. 

L’horari de la piscina serà de 7,30 hores del matí fins a les 22,00 hores de la nit. L’objectiu de l’equip de govern és treure a licitació la concessió en els pròxims tres mesos. Mentre, serà el propi Ajuntament el qual gestioni la instal·lació. Finalment, ha manifestat que, durant el mes de març l’entrada a la Piscina Climatizada serà gratuïta, fins que s’aprovin els preus definitius en Ple. Gómez també ha posat l’accent que Altea té els preus més econòmics de tota la comarca i s’han mantingut com estaven. També cap recordar el preu d’accés des de 16 euros al mes per a bany lliure. 

Pin It on Pinterest