Select Page

L’Ajuntament d’Altea, juntament amb l’empresa alteana Projectes Educatius, ha organitzat per segon any consecutiu un curs per a preparar monitors d’animació sociocultural, sota el títol ‘Curs de dinamització de grup’. La iniciativa està pensada per a joves majors de 18 anys que, posteriorment, puguin treballar com monitors en campaments, centres culturals, centres comercials o en activitats que requereixin de l’experiència d’un animador sociocultural. 

??L’edil de Joventut, Sebastián Gómez, va mostrar la seva satisfacció pels resultats arribats en la passada edició del curs, i va recordar que “la gent que va fer el curs l’any passat va acabar molt contenta, i alguns han trobat treball”. Per això, va animar als joves que busquen noves perspectives d’ocupació a apuntar-se al curs, i fer les pràctiques que en el mateix es proposen. 

??Per la seva banda, la portaveu de l’empresa Projectes Educatius, Carolina Orozco, va anunciar que el curs s’oferirà els dies 23 de febrer i 2 i 9 de març. Les places són limitades, i el preu del curs és de 60 euros. El curs es divideix en una part teòrica de 11 hores lectives, i les pràctiques de 25 hores que es realitzaran en campaments, escoles de Pasqua o estiu, així com en dies temàtics o activitats extraescolars. ?

?El curs de dinamització de grup abordarà, entre altres temes: Dinàmiques de presentació; Jocs a l’aire lliure, jocs d’interior “Gymkanes”; Habilitats socials per al treball en grup; Activitats creatives, Educació ambiental, i Primers Auxilis. 

Pin It on Pinterest