Select Page

La Regidoria de Joventut i Esports, al costat de l’associació juvenil ‘Acude’ i la tenda Wakamole, han organitzat per a aquest pròxim dissabte, 20 d’octubre, una jornada de Skate, Graffiti i convivència per als joves aficionats a aquest esport de la nostra localitat, que tindrà lloc en el pàrquing del Mercadet des de les 11:00 hores fins a les 19:00 hores. 

Durant la jornada els joves podran gaudir d’un Skate Park, amb dues àrees una de street i altra mini ramp. A més, es portarà a terme una competició de Skate, que començarà a les 17:00h. A l’hora del menjar l’associació ‘Acude’ oferirà entrepans i hamburgueses a preus populars, així com beguda per a tota la jornada.Els grafiters, a més de participar amenitzant la jornada amb els seus dibuixos, tindran com a regal la possibilitat d’exposar els seus dibuixos en el Centre Cultural Juvenil les pròximes setmanes. Tots els dibuixos contaran amb ‘Halloween com tema principal. 

Des de la Regidoria de Joventut, Sebastián Gómez, ha assenyalat que “estem donant suport el col·lectiu de skaters que hi ha en la nostra localitat, una agrupació de joves i no tan joves que practiquen aquest esport”. Segons ha explicat, “estem treballant conjuntament amb l’associació ‘Acude’ per a buscar una possible solució al que demanden des de fa molt temps, que és un skate park o un terreny pla per a poder practicar l’esport sense molestar a ningú”. 

Finalment, ha convidat a tots els amants d’aquest esport i als quals tenen curiositat per conèixer-lo perquè s’acostin aquest pròxim dissabte al pàrquing del mercadet  de 11:00h a 19:00h. El preu de la inscripció per als competidors serà de 5 euros i haurà premis per als tres primers, que consistiran en material de Skate.

Pin It on Pinterest