Select Page

La regidoria de Joventut, encapçalada per Marta Lloret, ha posat en marxa una nova iniciativa destinada a joves a partir dels 12 anys. En este cas es tracta d´un taller d´Art Urbà que serà impartit per Pepe Lloret el dissabte 27 d´agost al Centre Juvenil a partir de les 18:30h.

Com indica l´edil, es tracta d´un taller gratuït i les places són limitades, per la qual cosa es respectarà l´ordre d´inscripció i esta s´ha de realitzar telefonant al 604 400 213 o a través del QR que apareix al cartell de l´esdeveniment.

Segons els detalls aportats per la responsable municipal de Joventut, “el taller tindrà com a temàtica els ordinadors i els treballs que es duguen a terme durant el taller decoraran l´Aula 2 del Centre Juvenil, recentment habilitada com a Aula d´Informàtica”.

Marta Lloret subratlla que “la iniciativa compta amb la col·laboració de l´IVAJ i de Projectes Educatius Altea”; alhora que convida la joventut del municipi a participar-hi “perquè a més de ser un taller interessant, serà divertit i els amants del graffiti poden aprendre moltes coses d’este art urbà”.

 

Pin It on Pinterest