Select Page

La Regidora de Foment de l’Ocupació i Comerç, Vigela Lloret, ha inaugurat aquest matí en la Casa de Cultura el curs de Comerç i Hostaleria promogut per la Cambra de comerç d’Alacant i en el qual participen 28 alumnes. 
El curs està enfocat per a persones aturades que busquen formar-se i millorar els seus coneixements en l’Hostaleria i el Comerç per a tornar a treballar en aquest sector. Segons ha explicat Lloret, “la fluida relació que mantenim amb la Cambra de comerç d’Alacant ens permet portar periòdicament cursos d’i aquest és el segon curs organitzat amb la Cambra de comerç d’Alacant, davant l’èxit de participació que va tenir l’anterior, i per a octubre està previst altre curs”. 
Des de la Regidoria de Foment de l’Ocupació, es desenvolupen d’un a dos cursos al mes per a ajudar a la formació dels aturats, i fins al moment han participat més de 1.700 alumnes als diferents cursos programats per l’Agència d’Ocupació. L’objectiu dels cursos és facilitar la formació perquè els aturats tornin més ràpid i més preparats al mercat laboral. 
En el curs d’Hostaleria i Comerç que s’imparteix en la Casa de Cultura s’han inscrit 28 alumnes. El curs té una durada de disset hores, i està impartit per professors especialitzats en diferents matèries que van des del màrqueting, el tracte al públic i la recerca activa d’ocupació en els sectors de l’Hostaleria i el Comerç.

Pin It on Pinterest