Select Page

La jove advocada María Elena Sellés es va alçar aquest matí amb el premi a la “Millor Idea Innovadora”, que es va lliurar en la Casa de Cultura d’Altea. La convocatòria pretenia premiar qualsevol idea innovadora, després del curs de creació, gestió i finançament de pimes, que la Regidoria de Foment de l’Ocupació de l’Ajuntament d’Altea va posar en marxa. Amb la col·laboració inestimable del fons social de La Caixa, que ja va finançar part del curs, la guanyadora rebrà 300 euros per a engegar el seu projecte.
Per a l’edil de Foment de l’Ocupació, Vigela Lloret, “teníem en ment premiar una idea innovadora que isquera d’aqueix curs, amb una efectivitat immediata, i perquè es poguera posar en marxar”En total van realitzar el curs 23 alumnes dels quals finalment tres van presentar els seus projectes a aquest concurs, sota l’assessorament de la professora que va impartir el curs.
Per a la guanyadora del premi suposa tot un repte engegar aquest projecte. Segons María Elena Sellés, “vaig acavar la carrera de dret fa ja un any, i arran de realitzar les pràctiques des del torn d’ofici em va sorgir la idea de fer la professió de l’advocacia més propera a la gent. D’aquesta forma i amb aquest projecte, vull facilitar l’accés a aquest món, ja que amb una bon assessorament previ evitarem un gran conflicte jurídic. Açò és el que vull potenciar amb aquesta idea”.
Vigela Lloret va recordar la labor que el seu departament està realitzant en la formació d’emprenedors, segons Lloret, “hem realitzat ja enguany un total d’onze accions formatives en les quals han participat 549 persones. Es tracta d’una labor necessària i que aquesta donant els seus fruits. És el fruit dels diferents convenis de col·laboració que hem signat amb diversos col·lectius, ja siga del sector públic o privat”, va concloure l’edil de Foment de l’Ocupació.

Pin It on Pinterest